Joker Fogn

Våre åpningstider

Hverdager 09:00 - 19:00
Lørdag 09:00 - 18:00
Søndag Stengt

Telefon

51710922

Adresse

Vestre Fognavegen 39
4164 FOGN

I tillegg tilbyr vi

Nyhet! Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Drivstoffsalg hele døgnet

Åpent hele døgnet, betaling med bankkort.

Joker Fogn

Velkommen til Joker Fogn! Vi har alltid gratis kaffi på kanner ute og inne i butikken for å skape ein trivelig møteplass i samfunnet på Fogn. Vi har godt vareutvalg av dagligvarer og har i tillegg, 2-takt bensin, oljer, fiskekroker, garn, plantejord osv. Pakkeutlevering for Posten/ postnord, apotekvarer, Norsk-Tipping, drivstoffsalg, propangass.