Joker Bulandet

Åpningstider

Lørdag (Pinseaften)
06:00 - 16:00
Søndag (1. pinsedag)
Stengt
Mandag (2. pinsedag)
Stengt
Tirsdag
06:00 - 00:00
Onsdag
06:00 - 00:00
Torsdag
06:00 - 00:00
Fredag
06:00 - 00:00

Tilleggstjenester

Tipping
PostNord
Post i Butikk
Delvis selvbetjent butikk

Kontakt oss

Bulandet
6987 BULANDET

Telefon

57 73 21 44

Aktuelt

Aktuelt

I tillegg tilbyr vi

TOO GOOD TO GO FORUNDRINGSPOSER

Er du sulten? Med Too Good To Go-appen kan du spise god mat til en god pris samtidig som du utgjør en forskjell. Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose i dag du også!

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Joker Bulandet

Velkommen til Joker Bulandet - Norges vestlegaste Joker-butikk! Vi ligger på øya Nikøy og hos oss finner det du det du trenger til din daglege handel. Joker Bulandet har tilbod om sykkelutleige, gjestebrygge m/servicebygg, samt bensin og båtdiesel. Vi har også eit utval av gåveartiklar, leikar, jernvarer, fiskeutstyr og diverse båtutstyr. Frå 2011 overtok nye eigarar Joker Bulandet og Havsalaten Kjøkken og Bar. Butikken og kaféen held til i same lokaler og er viktige møteplassar for fastbuande og tilreisande. I vintersesongen har kafeen tilbod om middag eit par dagar i veka, i sommarsesongen har kafeen åpent kvar dag. Til sommaren 2023 åpna Joker Bulandet som delvis sjølvbetjent butikk med åpningstid 06-24. Vil du finne ut meir om reiselivet i Bulandet og Værlandet besøk www.destinasjonvest.no