Udiskutabel, høy kvalitet

Intet mindre er målestokken for produktene til Troll Salmon.

Troll Salmon AS ble startet av Arve J.Iversen i 1987, og produserer kaldrøkte, varmrøkte og gravete produkter av laks og ørret. Det hele startet som en teknologisk idé, hvor tradisjonelle prosesser ble koblet med moderne produksjons- og pakkemetoder hentet fra andre næringsmiddelbransjer.

Bedriften hadde sitt utspring i Engelsviken, men i 2020 flyttet de inn i toppmoderne produksjonsfasiliteter i Vestby og sysselsetter i dag 25 mennesker.

Oppstarten og de påfølgende årene var i all hovedsak eksportrettet, og Troll Salmon har
eksportert norsk laks og ørret til en rekke land. Siden 2006 har de satset hardt og etablert seg som en kvalitetsleverandør i det norske markedet, og i dag leverer de produkter av høyeste kvalitet til dagligvarebutikker i hele Norge.

Deres grunnfilosofi er å levere sikre og gode produkter med lavt saltinnhold og mild
røksmak. Dette sikres gjennom kravspesifiserte, ferske råvarer fra nøye utvalgte leverandører, samt moderne produksjonsmetoder forankret i gamle tradisjoner.

Troll Salmons produksjonsmetoder utvikles kontinuerlig, og de jobber iherdig for å opprettholde og forbedre kvaliteten på sine produkter. Dette krever nøyaktig håndverk, og en lidenskap
for å lage god mat. 

Se etter Smaken av Norge-merket i din lokale Joker-butikk for å oppleve unike smaker fra lokale leverandører fra hele landet.