På den gode, gamle måten

Historien til Aron Mat startet i 1990. Far og sønn Aronsen startet egen produksjon av pinnekjøtt og fenalår. Vi ønsket å lage produkter på den gode gamle måten, forteller de.

Av kjøttrestene som ble til overs fra produksjon av pinnekjøtt og fenalår ble det laget lammerull. Tante Aslaug produserte våre første lammeruller, slik hun hadde lært av tidligere generasjoner.

Lammerullen ble vårt hovedprodukt og tante Aslaug ble vår logo. «På den gode gamle måten er vårt slagord og skal inspirere oss til å ta vare på vår matkultur. Tid og kjærlighet er det som skiller oss fra våre konkurrenter. Tid for å modne fram de gode smakene og kjærlighet til å ta vare på
våre mattradisjoner.

Norges mest opprinnelige lam kommer fra «villsaurasen» gammelnorsk spælsau. For å ta vare på «villsaurasen» starter vi på nytt med egen produksjon av pinnekjøtt og fenalår av nord-norske villsaulam. Denne gangen er det også far og sønn Aronsen, men med en ny generasjon.

Med 32 års erfaring på produksjonssiden og ved hjelp av svært flinke butikker som ønsker å videreføre norsk matkultur så ha vi stor tro på at vi kan styrke norsk matkultur sammen.

Se etter Smaken av Norge-merket i din lokale Joker-butikk for å oppleve unike smaker fra lokale leverandører fra hele landet.