TIND - mer smak, mindre salt

Omkranset av de vakre Sunnmørsalpene finner du Stranda, et mekka når det kommer til spekepølser.

På Stranda starta Karl J. Ringstad produksjon av spekepølser allerede i 1884. Siden den gangen har stedet bygd opp et av de tyngste fagmiljøene i Norge. Å lage god spekemat er et håndverk som krever lang erfaring, og Tind er stolte av å føre den arven videre.

Deres lidenskap for mat, basert på Vestlandets rike spekemat-tradisjoner, gir deg produkt
med nye og unike smaker. Det tar tid å lage god spekemat. Når kjøttstykkene skal bli til Coppaskinker, er lang modningstid alfa omega.

– Eg har det i hendene, sier Jan Pedersen, og viser hvordan han kjenner når en skinke er ferdig modna. Jan har vært med siden før Tind sin tid, og bruker egen erfaring og fagkunnskap for å sikre at produktene får modne i rett fuktighet og i tilstrekkelig lang tid.

Tinds rettesnor når de lager spekemat, er å bruke så lite salt som mulig for å få fram de aromatiske smakene. De ønsker å la kjøttsmaken, krydderne, urtene og modninga få lov til å spille opp for å lage et spennende og harmonisk smaksbilde. Dette har resultert i et variert utvalg av spennende kvalitetsprodukt, som folk skal kunne være stolte av å servere.

Se etter Smaken av Norge-merket i din lokale Joker-butikk for å oppleve unike smaker fra lokale leverandører fra hele landet.