I takt med naturen

På Rørosmeieriet drives det økologisk til den store gullmedalje.

Siden 2001 har Rørosmeieriet banet vei med ekte matskatter fra Røros. Prisvinnende, økologiske meieriprodukter laget med godt meierifaglig håndverk og fokus på gode råvarer.

Rørosmeieriet tilbyr økologiske meieriprodukter av høy kvalitet med utspring i rike mattradisjoner og gode råvarer fra Rørostraktene. De har som mål å være Norges fremste økologiske meieri og har per i dag et anlegg på Røros - i gangavstand til Bergstadens fargerike trehusgater.

Blant produktene Rørosmeieriet produserer, får du økologisk cottage cheese, fløte, søtmjølk, laktosefri mjølk, rømme, smør og yoghurt. Produktene bærer Debios Ø-merke
– det norske godkjenningsmerket for økologisk mat, to produkter har Beskyttet Betegnelse og flere har Spesialitetsmerke og har vunnet priser.

Rørosmeieriet er kjent for sin gode smak og høye kvalitet og er et godt økologisk alternativ i butikken. Visste du at Rørosmeieriet også tilbyr omvisninger på sitt meieri på Røros? Der kan
du få høre historien bak den gode smaken og se, prøve, lytte og smake hvordan produktene blir til i takt med naturen.

Se etter Smaken av Norge-merket i din lokale Joker-butikk for å oppleve unike smaker fra lokale leverandører fra hele landet.