Garnviks Røkeri - perfekt balansert, et håndverk i ypperste klasse

En liten foredlingsbedrift fra Frøya i Trøndelag som produserer ulike varianter av røkt laks og ørret, i tillegg til gravet laks, spekelaks og sild. Hos oss får du ekte råvarer med utsøkt smak, kvalitetsgaranti og en kombinasjon av ny og gammel matkunnskap.

Det hele startet som en hobby da Vidar Garnvik bestemte seg for å lage produkter som smakte godt og samtidig var røkt med ekte røyk.

Vidar er født og oppvokst på Frøya i Trøndelag, og begynte å jobbe i et lokalt røykeri allerede som 16-åring. Det var her Vidar fikk interesse for videreforedling og røyking av laks. Hobbyen ble raskt til noe mer, og Garnviks Røkeri ble etablert i 2014 med en visjon om å levere lokalprodusert sjømat laget av ekte råvarer. Allerede i 2015 var røykeriet ved sommerhuset på Frøya blitt for lite, og Vidar fikk leie produksjonslokalene der han selv jobbet som ungdom. Det er her Garnviks Røkeri holder til i dag – helt ytterst i havgapet på Frøya i Trøndelag.

Garnviks Røkeri har siden den spede begynnelse hjemme i garasjen utviklet seg til å bli en sterk merkevare for foredlet laks og fiskeprodukter. Gode råvare og utsøkte smaker, presentert i miljøriktig emballasje har gjort mange av produktene til klare vinnere i flere matkonkurranser i nasjonal sammenheng.

Røkt laks har en fast konsistens med en behagelig og naturlig smak av ekte røyk. Tørrsaltet og røkt på tradisjonelt vis med bøk. Unik smak fra de beste råvarene havet har å by på. Løfter smaken på ethvert måltid. Tildelt spesialitetmerket for unik smak av Stiftelsen Norsk Mat.

Se etter Smaken av Norge-merket i din lokale Joker-butikk for å oppleve unike smaker fra lokale leverandører fra hele landet.