BAMA Idrettsfrukt

Joker og BAMA tilbyr 50% rabatt til alle idrettslag ved kjøp av frukt og grønt, Bendit-produkter og juice til idrettsarrangementer.

Joker og BAMA mener at fysisk aktivitet og et sunt og godt kosthold hører naturlig sammen. I samarbeid med BAMA "sponser" vi alle idrettslag i Norge som er medlem av Norges Idrettsforbund, ved å gi 50% rabatt på frukt, grønt, Bendit-produkter og juice – enten det er til trening, samlinger, renn, cuper eller andre arrangementer.

BAMA vil med denne avtalen gjøre frukt og grønt mer tilgjengelig på små og store idrettsarrangementer. Målet er å inspirere til sunne, næringsrike og gode spisevaner i tidlig alder. 

Idrettsfrukt går i korte trekk ut på at idrettsklubber kan handle BAMA-produkter i en av våre Joker-butikker. Fyll ut skjema som du finner på bama.no, så refunderer BAMA 50% av utleggene på deres produkter.

Skal du handle mye frukt, må du huske å si ifra til din lokale Joker-butikk minst én ukes tid i forkant av arrangementet, slik at varer kan forhåndsbestilles.

Mer om idrettsfrukt kan du lese på BAMAs nettsider.