Registrer kontonummeret ditt på din Trumf-profil

På den måten blir det enda enklere å få registrert Trumf-bonus når du handler i våre butikker.

Visste du at det er veldig enkelt å registrere kontonummeret ditt på din Trumf-profil? Bare logg deg inn og legg til kontonummeret ditt. Ved å gjøre dette vil du automatisk få Trumf-bonus når du betaler med betalingskortet og du trenger dermed ikke bruke et eget Trumf-kort i tillegg.

Du kan legge til to kontonummer per Trumf-medlem, som er praktisk hvis dere er flere i familien på den samme Trumf-kontoen eller at du selv bruker forskjellige betalingskort. 

På grunn av korona-viruset ønsker vi i størst mulig grad å reduserer antall berøringspunkter i butikk, både for kunders og ansattes smittevern. Vi oppfordrer derfor alle som ikke har registrert bankkortet sitt om å gjøre dette så unngår vi et ekstra berøringspunkt i kassesonen ved at ansatte må skanne Trumf-kort i kassen.

Nyhet! Se dine kvitteringer på Min side på Trumf

Nå er også en ny tjeneste lansert under Min side på Trumf. Som Trumf-medlem får du full oversikt over hvor du har handlet og hva du har handlet. Kvitteringene for hver handel legger seg under fanen Kjøpshistorikk. Spre det glade budskap og spar både papir og miljøet!

Tusen takk for hjelpen!