Få innsikt i ditt kosthold med Trumf

Ofte kan små grep i hverdagen ha stor betydning for helsen! Med den nyutviklede kostholdsinnsikten til Trumf, er det lett å holde oversikt over kostholdet ditt.

Å spise sunt og variert, kombinert med fysisk aktivitet er bra for både helse og trivsel. Ett av Joker sine bærekraftsmål er å bidra til et bedre kosthold til befolkningen. Men selv om vi vet at det vi spiser og drikker påvirker helsen vår, er det kanskje ikke alltid så lett å vite om vi spiser sunt og næringsrikt nok? 

Med Trumf sin nye kostholdsinnsikt har du nå et hjelpemiddel for å forstå ditt eget kosthold. I Trumf-appen får du nemlig mulighet til å holde oversikt over alt du handler av mat og drikke hos Joker, og kjøpene kobles med næringsinnhold på varene, slik at du får nyttig innsikt i ditt kosthold. 

Slik får du tilgang til kostholdsinnsikten:

Kostholdsinnsikten finner du i Trumf-appen. Denne er knyttet opp mot din Trumf-konto, og du har mulighet til å holde oversikt over innkjøpene fra det du handler i NorgesGruppens butikker. Ennå ikke Trumf-medlem? Les mer om Trumf her

Du som allerede er Trumf-medlem kan laste ned Trumf-appen her: 

Noen flere fakta om kostholdsinnsikten:

  • Trumf gir ingen råd om kosthold, men henviser til råd og mengdeanbefalinger gjort av Helsedirektoratet.
  • Vi viser de næringsstoffene vi har tilgang til på varene. Samtidig jobber vi for å få tilgjengeliggjort flere detaljer om næringsinnhold i samarbeid med leverandørene. Det vil si at vi for øyeblikket for eksempel fokuserer mest på karbohydrater, fett og protein da det er dette vi har mest data om og mindre på for eksempel fiber og vitaminer.
  • Innholdet i tjenesten er evaluert i samarbeid med GreeNudge for å sikre at tjenesten oppleves som trygg og nyttig for brukeren. Overordnet har evalueringen vist at samtlige brukere i testen var positive og ønsket seg den nye kostholdinnsikten i Trumf-appen. Brukeren opplevde innsikten som blir presentert som trygg, nyttig og lett å forstå.