Personvern og vilkår

Vi tar våre kunders personvern på alvor, og følger til enhver tid gjeldende lov for behandling av personopplysninger. På sidene under vil du finne informasjon om våre vilkår, samt hvordan vi håndterer bruk av informasjonskapsler, også kalt cookies.

For alle forhold der Trumf er behandlingsansvarlig for våre kunders data, henviser vi til Trumfs personverninformasjon. Klikk her for å gå til Trumf sine sider. Der får du all informsjon om hvordan Trumf behandler og oppbevarer dine data, samt muligheten til å be om innsyn i data som er lagret om deg,

I tillegg til det som står beskrevet i Trumf sin personvernerklæring, er det noen områder JOKER er særskilt ansvarlig for. Dette gjelder epostsamtykker gitt til JOKER av kunder som ikke er medlemmer i Trumf, og informasjon i forbindelse med ordre i JOKER Nettbutikk. For personopplysninger som er registrert i Trumf, selv om dette blir benyttet i forbindelse med en ordre i nettbutikken, er det Trumf som er ansvarlige for disse. Ytterligere data som ligger utenfor et medlems Trumfprofil; alternativ adresse, melding til plukker, melding til sjåfør, informasjon om registrerte betalingskort, epostadresse og et samtykke ikke tilknyttet Trumf er det JOKER som er ansvarlig for. Det er databehandlingsavtaler mellom JOKER og de aktuelle samarbeidspartnerne som her er gjeldende, og som sikrer at vi til enhver tid følger de lover og regler som gjelder innsamling, oppbevaring og sletting av denne typen data. 

For forhold der JOKER er behandlingsansvarlig for våre kunders data, se følgende sider:

Hva skjer når du logger deg på våre nettsider?

Vi ønsker å gi deg en så skreddersydd og personalisert opplevelse som mulig på våre sider, og for å innfri dette er det nødvendig at du logger inn og oppgir detaljer som gjør at vi kan identifisere deg.

Så lenge du ikke er pålogget nettstedet kan ikke din bruk kobles tilbake til deg som enkeltperson. Når et Trumf-medlem logger seg på nettstedet med brukernavn og passord, godkjenner du våre medlemsbetingelser. Disse kan du lese her.

I pålogget modus vil vi bruke generelle opplysninger i din medlemsprofil for å tilpasse nettstedet og gjøre innholdet mer personlig og relevant for deg som Trumf-medlem. Dette har du gitt samtykke til i Trumf sine medlemsbetingelser. Du har som Trumf-medlem anledning til å si nei til profilering, som vil si at vi ikke kan tilby deg personlige kuponger og en personalisert opplevelse på nettstedet basert på din handleadferd og kjøpshistorikk. Dersom du ønsker å se over dine samtykker til Trumf, kan du gjøre det her

24 timer etter at en kunde har logget seg inn på våre nettsider, vil man ikke lenger kunne utføre utvalgte handlinger uten at man bekrefter innloggingen med sitt eget passord. Dette kan være å endre personopplysninger eller foreta en handel i nettbutikken.

Joker på Facebook:

Joker har selskapssider på Facebook, du kan lese mer her.

Send oss dine tilbakemeldinger