Torsk- og brokkoli pai

Torsk- og brokkoli pai

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Dryss litt salt på torsken før du tilbereder den. La den få ligge i 10 minutter. På denne måten blir den fast og fin. Ikke bruk salt på fisken videre i retten.

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 180 grader C.
Kjevle ut butterdeigen i ca 2 mm tykk leiv. Kle innsiden av en rund smurt form.
Surr løken i smør til den er myk.
Del brokkolien i små buketter og rens stilken og skjær den i tynne skiver. Kok ca 30 sekunder i vann med litt salt. Hell av kokevannet.
Legg brokkolibuketter, fisketerninger og løk ned i paiformen. Rør sammen egg, melk, rømme og salt. Hell blandingen over paien. Stek den ved 180 grader C i ca 20 minutter. Ta den ut og dryss brokkoliskivene over. La den avkjøle litt.
Server den mens den ennå er lun, gjene med en liten grønn salat ved siden av.