Tacograteng med fløtepoteter

Tacograteng med fløtepoteter

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Er du i modus for en skikkelig kosemiddag? Lag tacograteng med fløtegratinerte poteter! Dryss over knuste tacochips rett før servering og nyt.

Fremgangsmåte

Varm ovnen til 200 grader. Rens og finhakk løk og hvitløk og fres løken myk og gyllen i en stekepanne med litt olje. Tilsett kjøttdeigen og stek videre til kjøttdeigen er brunet. Dryss over tacokrydder og bland godt. Tilsett tomatene og la det hele småputre i 10 minutter. Smak til med salt og pepper og rør inn maiskornene.
Hell kjøttsausen over i en passende ildfast form. Fordel potetene over kjøttsausen, hell over matfløten og dryss over osten. Stek gratengen midt i ovnen i cirka 30 minutter, eller til overflaten er gyllen og potetene gjennomstekte. Dryss over knuste chips og hakket koriander før servering.