Spareribs med coleslaw og loaded fries

Spareribs med coleslaw og loaded fries

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Saftige marinerte spareribs er en smakfull sommerfavoritt. Servert med coleslaw og pommes frites til, toppet med deilig ost, chilimajones og vårløk, blir dette en fulltreffer.

Fremgangsmåte

Tilbered spareribs etter anvisning på pakken.
Loaded fries:
Fordel pommes frites i en langpanne og stek den etter anvisning på pakken. Ta pannen ut av ovnen, og topp potetene med jalapenos, finhakket vårløk og revet ost.
Gratiner potetene videre i ovnen til osten har smeltet. Topp med sprøstekt løk og chilimajones.
Chilimajones:
Finhakk chili og bland det med majones og ketchup. Smak til med salt, pepper og noen dråper sitron.
Server spareribs med coleslaw og loaded fries til.

Tips:

Chilimajones kan justeres, bruk mindre mengde chili dersom du ønsker en mildere smak.