Smørbrød med fiskepudding og karrimajones

Smørbrød med fiskepudding og karrimajones

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Lag et skikkelig luksussmørbrød med stekt fiskepudding, sprøtt bacon og topp med eple og sylteagurk. Dryss gjerne over litt ekstra urter før servering.

Fremgangsmåte

Skjær fiskepuddingen i skiver. Sprøstek baconet. Rør sammen ­majones, kesam, karri, sylteagurklake, sylteagurk og epleterninger. Smak ­remuladen til med salt og pepper og tilsett litt hakkede urter som dill, persille eller gressløk hvis ønskelig.
Stek fiskepuddigen gyllen i litt smør. Ta fiskepuddingen ut av pannen og varm brødskivene i samme panne. Topp de varme brødskivene med salt, fiskepudding, karrymajones og bacon. Dryss over litt ekstra urter og legg gjerne noen tynne epleskiver på toppen.