Ingredienser
Fyll pita med pulled pork, kikertmos og marinerte grønnsaker – da får du masse god smak! Topp gjerne med ekstra yoghurt og koriander.
Fremgangsmåte
-
Varm pulled pork som beskrevet på pakken.
-
Kok opp eddik, vann og sukker under omrøring og kok laken til sukkeret er oppløst, avkjøl. Bland kål, gulrot, rødløk og chili sammen med den avkjølte laken – og la det marinere i minst 5 minutter. Hell laken av kikertene og skyll ertene godt under kaldt vann. Bruk en stavmikser eller hurtigmikser og kjør kikertene sammen med yoghurt, olivenolje, sitronsaft, hvitløk, chili, paprika og en raus klype salt. Kjør til en glatt mos og juster smaken med sitron, salt og pepper.
-
Riv det varme kjøttet fra hverandre og bland det sammen med BBQ-saus til en saftig blanding. Varm pitabrødene og fyll dem med kikertmos, marinerte grønnsaker og pulled pork.
-
Topp med koriander og litt ekstra yoghurt, og server med det samme.