Ingredienser
Pølsespyd er godt og enkelt å slenge på grillen. Lag ulike spyd som er tilpasset både små og store ganer.
Fremgangsmåte
-
Start med å lage urteolje. Rør sammen olje, finhakket hvitløk og hakkede urter. Kjør det eventuelt raskt sammen med en stavmikser.
-
Skjær pølser og ønskede grønnsaker i omtrent samme størrelse. Bruk kokte småpoteter, eller skjær eventuelt kokte poteter (kokefaste) i jevne biter.
-
Tre pølser og grønnsaker på spyd. Pensle pølsespydene med litt urteolje og grill spydene over høy varme i ca. 10 minutter. Snu spydene jevnlig slik at alt blir jevnt grillet.
-
Tilbered potetfries etter anvisning på pakken. Alternativt kan du steke den i ca. 10 minutter i en airfryer som er forvarmet til 200 °C. Rist på kurven halvveis i steketiden.
- Chilimajones:
-
Bland majones og sriracha/chilisaus i en skål for å lage chilimajones. Smak deg frem til ønsket styrke.
-
Server pølsespydene med sprø fries og chilimajones til.