Ingredienser
Pølsene blir ekstra gode med litt spennende topping på! Her har vi laget syltet rødløk, rekesalat og tomatsalsa – supert å servere som tilbehør på festen!
Fremgangsmåte
-
Stek eller grill pølsene til de er gjennomvarme. Server pølsene i pølsebrød med ønsket topping.
- Syltet rødløk
-
Rens og skjær løken i tynne skiver. Rør sukker og limesaft sammen til sukkeret har løst seg opp. Bland inn løken og la løken marinere i minst 10 min før servering.
- Rekesalat
-
Bland sammen majones, creme fraiche, reker og finhakket rødløk. Smak til med noen dråper chilisaus og rør inn urter.
- Tomatsalsa
-
Skjær tomatene i små terninger, finsnitt chilien og finhakk løken. Bland sammen tomater, chili, løk, limesaft og koriander. Smak til med en klype salt og sukker.