Ingredienser
Pølse er skikkelig norsk streetfood. Mat som er enkel å ta med seg på farten, eller som raskt kan gå fra å være den tradisjonelle med ketsjup og sennep til en større smaksopplevelse. Topp pølsen med en frisk potetsalat med reddiker og pepperrot. Yum!
Fremgangsmåte
- Potetsalat:
-
Start med potetsalaten. Kok potet. Avkjøl og kutt i grove biter.
-
Bland potetbiter med resten av ingrediensene til potetsalaten. Spar litt urter og reddik for å drysse over ved servering. Sett i kjøleskapet, for å la det trekke smak.
-
Skjær 2-3 små snitt på hver side av pølsene og legg dem på grillen. Grill pølsene til de er pent gylne rundt det hele, ca. 2-3 minutter.
-
Varm pølsebrød på grillen. Legg i pølsene og topp med potetsalat og dryss over urter og reddik.
-
Det blir ekstra godt hvis du lager hjemmelagde pølsebrød.