Grillspyd med lam og pære

Sommer, sol og grilling! Tennene løper i vann ved bare tanken på grillmat. Grillspyd er enkel og rask grillmat, som alle liker. Her kan du variere i det uendelige etter hver sin smak. Her har du et av våre forslag med lammekjøtt.

20 min
Enkel
Grillspyd med lam og pære

Slik gjør du

    1. 1
      Til ca. 8 grillspyd:
    2. 2
      Skjær kjøttet i 2x2 cm, eller om du bruker koteletter så skjærer du løs kjøttet fra beinet og del i 2x2 cm store biter. Dryss over salt og pepper.
    3. 3
      Del pærene i like store biter som kjøttet.
    4. 4
      Tre på grillspydene med lagvis kjøtt og pære – ca 3 biter av hver på hvert spyd. Har du mer råvarer igjen, så lag flere spyd! Bruker du grillspyd av tre bør disse ligge litt i vann først slik at de ikke så lett blir svidd.
    5. 5
      Grill spydene på sterk varme i 5-10 minutter
    6. 6
      Server gjerne med pitabrød, salat og en deilig mynteyoghurt.