Ingredienser
Alt i ett gryte - lite oppvask. Middelhavsinspirert med kjøttdeig, spinat og feta. Middag eller en kveldsrett?
Fremgangsmåte
-
Hakk løken og stek den i olje i en gryte. Ha i kjøttdeigen/karbonadedeigen, og smuldre den med en gaffel. La det hele bli fint brunt.
-
Bland i risen. Slå på vann og buljong, tilsett krydder og la det hele koke i ca. 4 minutter under lokk til risen er nesten ferdig. Tilsett så spinaten det siste minuttet av koketiden. Dersom du bruker fersk spinat, må denne vaskes og renses først.
-
Smuldre fetaost med en gaffel, og tilsett dette i gryta like før servering.
-
Det er godt å servere avrent yoghurt og brød ved siden av. Hell yoghurt i et kaffefilter, og la det stå ca. 20 minutter.
-
Tips: I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.
-
kilde: http://matprat.no