Indiske wraps med scampi og grønnsaker

Indiske wraps med scampi og grønnsaker

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Indisk mattradisjon vinker til Mexico i denne retten med tikka masala pakket i tortillalefse.

Fremgangsmåte

Varm en wok- eller stekepanne og ha i olje. Stek scampiene til de begynner å bli rosa og legg de så til side.
Ha wokmiksen i pannen og stek sammen med hvitløk og ingefær. Bland inn tikka masala-saus og tilsett scampien. Rør til alt er gjennomvarmt.
Varm tortillalefsene etter anvisning på pakken.
Fordel wokblandingen på lefsene, og topp med frisk dill og koriander. Drypp litt lime over og rull til wraps.
Lag raita: Finhakk resten av urtene og bland med yoghurt naturell og hvitløk. Smak til med salt og pepper.

Tips:

Hvis du ønsker en ekstra mettende wrap kan du koke en pose boil–in–bag basmatiris og blande sammen med wokken, og server blandingen i tortillalefsene.