Hotte koteletter

Hotte koteletter

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Koteletter er både rask og økonomisk hverdagsmat. Og med spennende oppskrifter, som denne, kan man variere hver gang.

Fremgangsmåte

Brun kotelettene raskt i varm panne og dryss på salt og pepper. Ta pannen vekk fra platen og la dem ettersteke med lokk over 3/4 av pannen i ca. 5 minutter. Ta dem ut.
Skjær banan i skiver og eplet i tynne båter. Del chilipepper på langs, ta ut frøene og hakk den fint. Stek alt raskt, 1-2 minutter, og legg det til side.
Fres hakket løk og karri i litt smør. Ha i mel og rør godt.
Spe med buljong og kok sausen i ca. 5 minutter. Smak til med salt, pepper og eventuelt tabasco.
Server med for eksempel krydderpoteter og kanskje en grønn salat.
Bruk jevnstore poteter og del i to (skal ikke skrelles).
Legg dem på rist og strø f.eks. paprikakrydder og oregano over og stek i ovn på 220 °C i ca. 30-40 minutter.