Gratinerte pølser med aubergine

Gratinerte pølser med aubergine

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Kjedelig med pølser? Prøv denne retten med gratinerte pølser og aubergine, og du ombestemmer deg tvert.

Fremgangsmåte

Skjær pølser og aubergine i skiver på langs. Stek pølse- og aubergineskivene hver for seg raskt på begge sider.
Fres løk og hvitløk i litt olje, tilsett salt, pepper og tomater. Kok opp og la det koke til all væsken har fordampet. Smak til med basilikum.
Rør sammen kesam/cottage cheese, revet ost, egg, melk og krydder. Legg pølser, aubergine og tomatblandingen lagvis i en smurt ildfast form og hell over ostekremen.
Stek på 200 °C i 30-40 minutter.
Server med en salat av for eksempel tomat, salatblad, løk, oliven og basilikum. Brød er godt til.