Ingredienser
Lag fargerike og fristende grillspyd til både liten og stor! Her kan du gjerne bruke kokte poteter fra gårsdagens middag eller bruke opp grønnsaker du har liggende i kjøleskapet.
Fremgangsmåte
- Yoghurtdressing:
-
Start med å lage yoghurtdressingen:
-
Bland sammen yoghurt og finrevet/finhakket hvitløk. Smak til med sitron- eller limesaft, salt, pepper og sukker.
-
Skyll grønnsakene. Skjær grønnsaker, melon og kokte poteter i passelige biter. Pass på at bitene er omtrent like store.
-
Tre pølser, grønnsaker, melon og poteter på grillpinner. La gjerne alle få lage sine egne spyd med sine favoritter. Husk at salt og søtt ofte gir nydelige smakskombinasjoner!
-
Grill pølsespydene på indirekte varme til pølsene og grønnsakene begynner å få fin farge, i ca. 10 minutter. Spydene kan også stekes i stekeovn på 200 C.