Dessertpannekaker

Dessertpannekaker

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Hjemmelagde pannekaker er utrolig hyggelig å lage til mange! Server dem med sjokoladesaus og din favorittis, og du har en lekker dessert som passer store og små.

Fremgangsmåte

Bland sammen mel, sukker, salt og kardemomme i en bolle. Visp melken gradvis inn i det tørre og visp til slutt inn eggene. La røren hvile i 20 minutter.
Bruk litt smør i pannen og stek fine, gylne pannekaker over middelshøy til høy varme.
Kok opp fløten til sausen. Skru av varmen og rør hakket sjokolade inn i den varme fløten. Bruk en visp og rør til sausen blir helt glatt og blank.
Server pannekaker fylt eller toppet med is, krem og sjokoladesaus. For ekstra krønsj er det godt å drysse over litt ristede nøtter eller krokan.