Dessertostepai

Dessertostepai

Tidsforbruk

> 60 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Midt i blinken for deg som er glad i ostekake!

Fremgangsmåte

Paibunn
Bland ingrediensene til paiskallet i en foodprosessor. La den gå noen sekunder, og samle deretter alt til en deig på bakebordet. La deigen hvile kjølig i ca 30 minutter. Kjevle deigen og ha den i formen. Trykk den godt opp langs kanten. Prikk den med en gaffel og forstek paiskallet.
Rør ost, egg, sukker, kremfløte, ca halvparten av de hermetiske mandarinene og maisenna til en tykk krem. Hell deretter ostekremen i det forstekte paiskallet og stek paien ferdig. Avkjøles. Pynt med resten av mandarinene.
Bruk en paiform på 24 cm i diameter med løs kant (til en pai på 6 - 8 porsjoner).
I stekeovnen på 200 °C i ca 10 minutter (forstek av paiskallet) og på 150 °C i ca 30 minutter (hele paien).