Ingredienser
Midt i blinken for deg som er glad i ostekake!
Fremgangsmåte
- Paibunn
-
Bland ingrediensene til paiskallet i en foodprosessor. La den gå noen sekunder, og samle deretter alt til en deig på bakebordet. La deigen hvile kjølig i ca 30 minutter. Kjevle deigen og ha den i formen. Trykk den godt opp langs kanten. Prikk den med en gaffel og forstek paiskallet.
-
Rør ost, egg, sukker, kremfløte, ca halvparten av de hermetiske mandarinene og maisenna til en tykk krem. Hell deretter ostekremen i det forstekte paiskallet og stek paien ferdig. Avkjøles. Pynt med resten av mandarinene.
-
Bruk en paiform på 24 cm i diameter med løs kant (til en pai på 6 - 8 porsjoner).
-
I stekeovnen på 200 °C i ca 10 minutter (forstek av paiskallet) og på 150 °C i ca 30 minutter (hele paien).