Ingredienser
Denne klassisk, kinesiske retten har nok de fleste spist på kinarestaurant. Men hvorfor ikke prøve å lage den hjemme?
Fremgangsmåte
-
Bland sammen alle ingrediensene til marinaden. Skjær kjøttet i tynne strimler. Hell marinaden over kjøttet og la det ligge i 10-15 minutter.
-
Bland sammen alle ingrediensene til sausen. Kutt brokkoli i små topper, bambusskudd, løk og paprika i strimler, sopp i båter, stilkselleri i skiver og del vannkastanjene i to. Sukkerertene deles i to på skrå. Pass på å holde grønnsakene hver for seg.
-
Varm opp woken og ha i olje. Når oljen freser, ha i kjøttet. Brun kjøttet på alle sider og ta det ut.
-
Ha i litt mer olje og stek hver enkel grønnsaksort for seg.
-
Ha alle grønnsakene og kjøttet tilbake i woken. Tilsett sausen og bland den sammen med ingrediensene. Kok opp og server med en gang.
-
Serveres med ris.