Biff med villris og sjampinjong- og persillesaus
Smaken hos villris er litt kraftigere enn alminnelig ris og fargespillet gjør den spesielt dekorativ på tallerkenen. Villrisen inneholder mer jern og B-vitaminer enn både polert og brun ris, og smaker fortreffelig til biff.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
SJAMPINJONG- OG PERSILLESAUS:
- 1Skjær soppen i skiver. Stek den raskt i en kjele. Ha i sausepulveret og hell over vannet. La sausen koke opp, mens du rører godt. Ha i finhakket persille og la sausen koke i ca. 5 minutter.
- 2Krydre biffene og stek dem i en panne på sterk varme til kjøttsaft pipler ut på oversiden. Snu biffen og vent til det pipler, for medium stekt biff.
- 3Kok risen etter anvisning på pakken.
- 4Skrell løken. Stek løk i en stekepanne til den begynner å bli myk, ha i cherrytomater og sukkererter. Strø over salt og la det steke i ca. 2 minutter til.
- 1