Ingredienser
Er du sugen på et stykke godt og saftig kjøtt, er det ikke usannsynlig at ordet “biff” dukker opp i hodet ditt. Mørbrad fra storfe egner seg utmerket til en god hverdagsbiff. Her er det osten som fungerer som saus, og gir masse smak som matcher tilbehøret.
Fremgangsmåte
- Biff med blåmuggost
-
Brun biffene på begge sider på sterk varme. Senk varmen og etterstek i 2-3 minutter på hver side (medium stekt). Legg på en god skive blåskimmelost og sett dem til side mens du tilbereder tilbehøret.
-
Varm oljen og fres sjampinjongene i noen minutter. Tilsett ruccula og cherrytomater det siste minuttet. Dryss over hakket rosmarin og smak til med salt og kvernet pepper.
-
Server med små poteter.
-
Vil du ha det litt mildere, kan du erstatte blåmuggosten med en raus skive med brie eller annen ost.