En hyllest til det gode naboskapet

Nå endrer vi slagordet vårt og avslutter radioeventyret med Arne Torp.

Joker er annerledes og har vært det lenge. Vi er den lokale butikken både der folk bor og ferierer. Joker har flest søndagsåpne butikker. Vi er møteplassen i byen og på bygda. Vi var først med å løfte frem kjøpmennene som våre fremste talspersoner, og vi mener at våre kjøpmenn og deres ansatte leverer personlig og god service hver dag. 

Joker er og skal bli en enda bedre bidragsyter i lokalmiljøet. Det er derfor vi nå endrer vårt slagord fra Joker – helt i nærheten til Joker – Den gode naboen. Gode naboer og godt naboskap er positive begreper for oss alle. Fordi gode naboer bryr seg, hjelper til, slår av en prat og låner ut ting folk har behov for.

Fremover vil det skje endringer i Jokers kommunikasjon og konsept. Ikke fordi det vi har gjort har vært dårlig, for resultatene viser det motsatte. Men fordi tiden er inne. Derfor har vi nå tatt farvel med språkforsker Arne Torp etter ca. 11 år og 275 radioreklamer der han har gjettet hvor Joker-kjøpmannen ringte fra, stort sett innenfor en radius av to hundre meter. Vi gir oss på topp, og det er mye bedre enn å gi seg på bånn.

Nå endrer vi til «Joker – Den gode naboen». Det sier mindre om hvor vi er og mer om hva vi er: En god nabo er en som alltid har døra åpen (for mange av dere betyr det også på søndager). En god nabo byr på kaffe – enten den serveres  i kaffekroken eller kommer i pose når vi har minus 40% på et utvalg Evergood-kaffe. En god nabo bidrar i lokalsamfunnet. Slår av en prat med alt og alle. Bærer posene ut i bilen hvis kunden er dårlig til bens. Gode naboer blir det rett og slett aldri nok av.

VELKOMMEN TIL OSS!

imageis3h.png  imageiu2g.png  imagem8zsf.png