Vårens nyheter

Februar betyr nyheter i butikkhyllene, vi har funnet frem noen favoritter.

Ut på tur, aldri sur
Eldorado kommer med en nyhet denne våren som egner seg godt i tursekken. MellomBar i den deilige smaken "salt karamell" er en måltidsbar med sjokolade, salt karamell og fullkornsflak av havre. Baren passer perfekt når du trenger litt ekstra energi mellom måltidene eller når du er ute på tur. Prøv gjerne også BE-KIND Nøttebar honey roasted nuts and seasalt, som er full av sunne næringsstoffer og består av 76 prosent nøtter.

muslibar.jpg

Saft uten sukker

En kopp med varm solbærsaft er ypperlig turfølge, og nå kommer en god nyhet til deg som elsker solbærsaft, men vil redusere på sukkerinntaket. Lerums solbærsaft 97% - uten tilsatt sukker har den samme gode smaken av solbær, helt uten tilsatt sukker. En annen saftnyhet er sukkerfrie Fun Light Starfruit Passion.

saft.jpg

To kjeksnyheter
Tuc Baked bites salt og Tuc Baked bites paprika er ovnsbakte, små kjeks med smak av henholdsvis salt og paprika. Verdt å merke seg er at de små kjeksene inneholder mindre kalorier og mindre mettet fett fordi de stekes og ikke friteres.

tuc-baked-bites-red.jpg

Noe godt til lunsj eller mat på farta?
Synnøve gresk uten tilsatt sukker med smak av bringebær er en lettere serie med gresk yoghurt.

gresk-yoghurt-bringebær-redigert.jpg

 

Bærekraftig tunfisk
Hva med en tunfisksalat til lunsj? Med nye Tunfisk i olje fra First Price, har du et pris- og miljøvennlig tilbehør til en sunn lunsj. Denne tunfisken er MSC-sertifisert, som garanterer at produktet kommer fra et bærekraftig fiskeri.

tunfisk-i-olje-redigert.jpg

Helgekos med pizza
Med to helt nye, skikkelig gode pizzaer fra Folkets er helgen reddet! Folkets Thick crust pepperoni- og skinkepizza er amerikanskinspirerte pizzaer med tykk, sprø bunn og mye god topping. 

thick-crust-redigert.jpg

En søt avslutning
For deg som ikke trenger å vente på sommer og sol for å kose deg med iskrem, kommer Hennig-Olsen med gode nyheter. Krone-is Magisk fra Hennig-Olsen Is lover en spennende blå og rosa fløteis med tyggissmak toppet med godteri, servert i rosa kjeks!

krone-is-magisk-red.jpg

Energi på boks
Det er også gode nyheter å trekke frem innen sport- og energidrikker, blant annet nye Battery Juiced Exotic, samt Monster Ultra Fiesta, med god smak av mango, og null sukker og null kalorier.
Fuze Tea Peach Elderflower no sugar er en ekte (is)te med smak av fersken og hylleblomst. Videre er nyheten fra Reign Razzle Berry, som har en miks av kosttilskuddet BCAA, naturlig koffein og vitaminer. Denne er helt uten tilsatt sukker.

energidrikk.jpg

Helt til sist; om du har behov for tilskudd av vitaminer i disse vintertider kan du prøve Collett D-Boost, som er en brusetablett med høydose D-vitamin med smak av skogsbær. Kosttilskudd kan hjelpe med å sikre tilskudd av nødvendige næringsstoffer, men husk - god helse starter med et godt og variert kosthold!

d-boost-brusetablett-red.jpg

Hvis din butikk ikke har tatt inn alle nyhetene, er det bare å spørre!

Du finner mange flere av årets nyheter her