Koronavirus og nettbutikk

Joker følger alltid de gjeldende rådene fra Folkehelseinstituttet. Vi holder oss oppdatert på situasjonen for å kunne levere matvarer best mulig for kundene våre.

Sjekk ut om vi har en nettbutikk som leverer til deg. Har du ikke en nettbutikk i ditt lokalmiljø kan du likevel ta kontakt med din lokale Joker-butikk og høre om de tilbyr hjemkjøring av varer, det er det mange av våre butikker som gjør.

Hjemlevering av matvarer til kunder i karantene
Joker leverer matvarer til kunder som sitter i hjemmekarantene. Gjelder dette deg er det fint om du informerer oss om dette i feltet for "kommentar til sjåfør" som du enten kan skrive i kassen når du legger inn en ordre, eller på siden «min profil i nettbutikken» som du finner i menyen under navnet ditt.

Vi kan sette fra oss varene utenfor døren
Dersom du er syk eller sitter i karantene vil vi sette igjen varene utenfor døren din. Bor du i en husstand som har tilgang til å få levering utenfor døren, oppfordrer vi til å bruke dette.

Når sjåfør ankommer huset ditt, vil du motta en sms som du skal svare på for å bekrefte at det er ok at varene settes igjen utenfor døren.