Sommervibber hos Joker

Det er Sommervibber hos Joker i år også: Se våre heteste nyheter!

I Joker ønsker vi å gi deg smakfulle Sommervibber og gjennom hele sommeren vil du finne en rekke Sommervibber-produkter i våre hyller. Mange av produktene er merket med «Nyt Norge», som viser at produktet har norsk opprinnelse.

Grillmat i mange varianter
Ingen sommer uten grilling! Enten du foretrekker kjøtt, fisk eller vegetar på grillen, skal du kunne finne mye som frister i butikkene denne sommeren.
Her er noen flotte varer du finner hos oss i sommer, bare se etter Sommervibber, så finner du de gode smakene!

Pølser er noe nærsagt alle liker, og i sommer har vi både spesialpølser og de tradisjonelle wiener, grill og ostegrill. Tilbered gjerne med en frisk og god salat!

Pølser.jpg

Biff og spareribs er nydelig på grillen når du skal kose deg litt ekstra. Velg mellom gode marinerte smaker eller lag din egen vri på marinaden. Du finner et godt utvalg av både kjøtt og tilbehør i alle Joker-butikker.

kjøtt.jpg

Burgere er en slager om sommeren og i år finner du både nye smaker og større, saftigere burgere. I tillegg har vi fersk skivet kyllingfilet som gir den optimale kyllingburgeren i sommer. Alle storfebrugere + kyllingfileten er Nyt Norge-merket.

Burgerbilde.jpgKyllingfilet-skivet.jpg

Tilbehør til burgeren er viktig og da kan vi anbefale nyheten Cheesy Bernaise og Cheesy Chili Bearnaise fra Synnøve Finden som du finne i alle Joker-butikker i sommer, sammen med skivet cheddar eller gauda-ost.

Cheesy.jpg

Cheddar.jpg

Lettvint og sunt - hvitt kjøtt og ferdiggrillede produkter er perfekt i sommer! Sammen med en god grønn salat og Sommervibber potetsalat fra Delikat er sommersmakene sikret.

kyllingnyhet.jpg

Delikat-Sommer-Vibber-potetsalat-500g.jpg

Pause fra grillmaten? Da er våre suppebaser, hvor du selv bestemmer hva du vil tilsette, et godt valg. Topp det hele med nystekt valmueloff, som du kan kjøpe nystekt i alle Joker-butikker i sommer. 

Suppenyhet.jpgValmueloff_sommervibber_.jpg

Skyr er et lett og friskt produkt som de fleste liker, og i år finner du Limited edition hos Joker med smak av deilig kokos og ananas. Perfekt til et kjapt mellommåltid i sommer!

Skyr kokos&ananas.png

Litt snacks i sommervarmen hører med og i år finner du våre helt egne Sommervibber-snacks fra Maarud som er både sprø og luftig, i smakene Sourcream & Onion, Ost & Grillet løk og Rocka paprika.

Snacks-ny.jpg

Husk på væskebalansen! Kjøl deg ned i sommervarmen med våre leskende limonader. Velg mellom bringebær eller sitron.

Limonade.jpg

Produktene er i butikk fra uke 20.

Vi gleder oss til å gi deg sommervibber neste gang du besøker din lokale Joker-butikk!

Relatert innhold

Nye middagstilbud med oppskriftshefte

Nye middagstilbud med oppskriftshefte

For å gjøre det enkelt for deg å lykkes med sommerens måltider har vi samlet en rekke sommerlige oppskrifter i vårt nyeste oppskriftshefte. God appetitt og god sommer!

Se mer her