Nye middagstilbud med oppskriftshefte

For folk flest, hverdag er best! Lurer du på hva du skal lage til middag? For å gjøre det enkelt for deg å lykkes med hverdagsmåltidene har vi samlet en rekke nye oppskrifter i vårt siste oppskriftshefte på nett og i butikk. God appetitt!

En god nabo gir deg en god start på uka og vi i Joker ønsker å bidra til at du får gode middager gjennom året. I dette oppskriftsheftet finner du inspirasjon til hvordan du kan lage spennende måltider, til en rimelig penge. Oppskriftsheftet får du også hos din Joker-butikk.

Med utgangspunkt i gode og varierte middagsprodukter til en god pris, har vi sammen med kokk Lisa Thon Gundersen, komponert enkle og fristende middagsretter.

Lisa er født og oppvokst i Sydney i Australia, en flerkulturell by hvor hun ble introdusert for spennende mat fra hele verden. Etter endt skolegang startet hun som gründer for sitt første spisekonsept i Sidney. Det var kjærligheten til en bergenser som brakte henne videre ut i verden. Lisa har alltid hatt en brennende interesse for mat, men det var først etter noen år i cruise- og reiselivsbransjen at hun forstod at det var mat hun ville vie livet sitt til. For litt over 25 år siden slo Lisa seg til ro i Bergen, og her har hennes interesse for norsk matkultur og norske råvarer vokst. I dag driver hun sitt eget spisested. Lisa har komponert hundrevis av oppskrifter, og holder også kurs i matlaging. Hun kokkelerer alt fra norske tradisjonsretter til etniske spesialiteter. Som kokk liker hun å lage maten fra bunnen av, og benytter seg av sesongens beste råvarer, valgt med omtanke for smak, trender og miljø. Vi i Joker er veldig fornøyd med å ha Lisa med på laget.

Bla i oppskriftsheftet her!


Lyst på mer inspirasjon? Du finner tidligere oppskriftshefter her.

Relatert innhold

Bla deg gjennom tidligere oppskriftshefter her

Oppskriftshefter

Her finner du tidligere oppskriftshefter fra Joker. Finn inspirasjon, og kanskje nye favoritter ved å klikke på linkene under. Velbekomme!