Farsdag 8. november

På søndag er det tid for å gjøre litt ekstra stas på alle fedre

Hedersdag for fedre
Farsdagen er en hedersdag for fedre, og i Norge feires farsdagen den andre søndagen i november. Opprinnelig kommer konseptet fra USA, og det ble populært i Norden og Norge først etter andre verdenskrig.

Det er tradisjon for å gjøre litt ekstra "stas" på faren sin denne dagen. Her er noen tips til hva du kan gjøre på farsdagen:

Frokost på sengen
Hva med å overraske far med en god frokost på sengen? Smør noen gode skiver med brød eller ferske rundstykker og server på brett sammen med en rykende varm kopp kaffe. Vil du servere hjemmelagde rundstykker, finner du oppskrift på gode gulrotrundstykker her.

Kake til kaffen
Far vil nok sette stor pris på litt kake på dagen sin, og det er alltid hyggelig med hjemmebakte rundstykker eller noe søtt til kaffen. Her finner du oppskrifter på begge deler. Hva med å lage en god eplekake og servere den med is eller pisket krem?  Og har dere ikke tid til å bake kake, kan dere nå *bestille ferdig pyntet kake på kakebutikk.no før kl. 12.00 og hente den allerede dagen etter i din nærmeste Joker butikk. *Gjelder ikke nord for Trøndelag

Gi en liten gave
Husk at det er budskapet som teller, og ikke størrelsen på gaven! En blomst er til glede for hele familien, eller en hjemmelaget tegning fra den yngste i familien. Og den beste gaven du kan gi er å overraske far med gode ord, klemmer og tid sammen!   

Joker ønsker alle fedre en riktig fin dag!

Relatert innhold