Joker Vikane Gressvik

Åpningstider

Lørdag
09:00 - 18:00
Søndag
10:00 - 18:00
Mandag
09:00 - 20:00
Tirsdag
09:00 - 20:00
Onsdag
09:00 - 20:00
Torsdag
09:00 - 20:00
Fredag
09:00 - 20:00

Kontakt oss

Vikaneveien 435
1621 GRESSVIK

Telefon

69332157

I tillegg tilbyr vi

Throw No more - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

TOO GOOD TO GO FORUNDRINGSPOSER

Er du sulten? Med Too Good To Go-appen kan du spise god mat til en god pris samtidig som du utgjør en forskjell. Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose i dag du også!

Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Joker Vikane Gressvik

Joker Vikane Gressvik tilbyr det meste du trenger av dagligvarer og mye mer. Vi har blomster, bensin, diesel, propan, kiosk, dusj, vaskemaskin, mulighet for utsetting av joller, samt varekjøring til fastboende. Butikken er søndagsåpen hele året bortsett fra 1.og 2. juledag og 1.nyttårsdag. Du finner oss i vannkanten i Hankøsundet. Er det noe du savner så spør oss og vi forsøker å skaffe det.. S. Vi kan også friste med spesialiteter fra Rørosmat, spekevarer fra Tinn Spekemat og pølser fra Øyvind Karlsen. Ta også en titt på kundeavisa vår hvor du finner mange gode tilbud. Butikken vår er en skikkelig sesongbutikk som har nesten halve årsomsetningen i juli. Da fyller vi opp – både med varer og personale, og har åpent til klokken 20 hver dag. I juli er det over 30 ansatte i sving hos oss, mens det resten av året er det bare 5-6. Sommerfolket er viktig for oss, men de faste kundene er aller viktigst. Uten dem hadde vi ikke kunnet drive. Våre faste kunder er i kontakt med oss hver eneste dag. Butikken vår er mer enn et sted du får kjøpt melk og brød - det er et møtested og en informasjonssentral. Butikken har vært i kjøpmann Terje Andersens familie siden 1989, og dagens kjøpmann er fjerde generasjon. Vigdis, Tove, Kristopher, Kenneth og resten av team Joker Vikane Gressvik ønsker alle kunder, både fastboende, hytteturister og båtfolk, velkommen til en hyggelig handel!