Joker Vestkanten

Åpent nå (stenger kl 23:00)

Åpningstider

Torsdag
06:00 - 23:00
Fredag
06:00 - 23:00
Lørdag
09:00 - 23:00
Søndag
09:00 - 23:00
Mandag
06:00 - 23:00
Tirsdag
06:00 - 23:00
Onsdag
06:00 - 23:00

Tilleggstjenester

DHL
Tipping

Kontakt oss

Loddefjordveien 2
5171 LODDEFJORD

Telefon

55267290

Aktuelt

Aktuelt

I tillegg tilbyr vi

TOO GOOD TO GO FORUNDRINGSPOSER

Er du sulten? Med Too Good To Go-appen kan du spise god mat til en god pris samtidig som du utgjør en forskjell. Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose i dag du også!

Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Joker Vestkanten

Gode åpningstider - Vi åpner kl 6 hver ukedag, med nystekte boller og brød klare for salg fra 06.00. Ja – det er helt sant! I helgene lørdag og søndag åpner vi klokken 07.00 – Vi holder langåpent til kl. 23.00 hver dag hele uken!

Godt utvalg og søndagsåpen! - Vi har mer enn 2500 varer i butikken – Det høres gjerne ikke så mye ut, men i en butikk som er søndagsåpen er dette meget bra! Du skal finne det du trenger hos oss – hvis ikke skaffer vi det meste. Du finner kanskje også en del ting som du ikke finner i andre butikker.

Vi holder til rett ved parkeringshuset på Vestkanten Storsenter – og det er flere hundre parkeringsplasser i umiddelbar nærhet til butikken

Vi ligger også rett ved Loddefjord bussterminal – så det er også enkelt å reise kollektivt til butikken.

Alltid ferske bakevarer - Vi steker boller og brød i butikken hver dag, slik at du skal få ferske og deilige bakevarer. Vi lager også egne versjoner av kjente klassikere – ta turen innom for å se på utvalget

Alltid gode tilbud - Joker kundeavis er alltid full av gode tilbud hver uke. Tilbudene gjelder tirsdag – lørdag. Se vår kundeavis her på joker.no Vi pleier også å ha en del lokale tilbud i butikken – så stikk gjerne innom.

Nedprising av varer - Du finner nedpriset varer i vår datodisk – dette er varer som går ut snart. En enkel måte å spare penger og miljø på. Tanken er å kaste minst mulig mat – og dette prøver vi å redusere mest mulig!

Kaffe - Vi har kaffe automat, slik at du tidlig og sent kan komme innom oss å få en boost når du trenger det

Pantemaskin - Vi får mange spørsmål om vi har pantemaskin – selvfølgelig har vi det. Du kan pante i en ny maskin, med god hastighet. Vi har også Pantelotteri hvor du kan støtte Røde kors og samtidig ha muligheten til å vinne 1.000.000 kroner.

Pakkeutlevering PostNord - Du kan velge å sende pakkene dine til oss på de fleste nettbutikker – det er kjapt og enkelt å hente hos oss alle dager i året!

Du kan velge å få pakkene dine levert til oss – hvis du ikke kan velge i nettbutikken. Kan du oppgi postnummer 5171 – så skal pakkene ankomme på butikken vår.

Jobbe hos oss? Hvis du vil sende en søknad til oss, kan du sende en søknad via menyen her på siden.

Ta gjerne kontakt Telefon: 55 26 72 90 Epost: joker.vestkanten@joker.no

Vi ønsker deg velkommen til vår butikk Du finner oss på gateplan på fremsiden av Vestkanten Storsenter rett ved innkjøringen til P-huset Åpen hver dag – hele året