Joker Vatne

Åpent nå (stenger kl 20:00)

Åpningstider

Lørdag
09:00 - 20:00
Søndag
Stengt
Mandag
07:00 - 20:00
Tirsdag
07:00 - 20:00
Onsdag
07:00 - 20:00
Torsdag
07:00 - 20:00
Fredag
07:00 - 20:00

Tilleggstjenester

Tipping
HeltHjem
Posten pakkeboks ute
PostNord
DHL

Kontakt oss

Vatnefjordvegen 16
6265 VATNE

Telefon

70213690

I tillegg tilbyr vi

TOO GOOD TO GO FORUNDRINGSPOSER

Er du sulten? Med Too Good To Go-appen kan du spise god mat til en god pris samtidig som du utgjør en forskjell. Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose i dag du også!

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Joker Vatne

Velkommen til en hyggelig handel hos oss på Joker Vatne. Vi strever etter å være den gode naboen for våre kunder.

Vi har tilholdssted i Vatne sentrum.

Vi kan ved siden av ordinær dagligvarehandel tilby bilvask, gass, gatekjøkken/fastfood og hyggelig sitteplasser der du kan nyte en kaffe og kake.

Håper du kommer innom.

Daglig leder Joker Vatne:

Barbro Ulvestad

70 21 36 90

joker.vatne@joker.no