Joker Tveit

Åpent nå (stenger kl 21:00)

Tilleggstjenester

Post i butikk
Tipping

Våre åpningstider

Hverdager 08:00 - 21:00
Lørdag 09:00 - 21:00
Søndag 10:00 - 21:00
Søndagsåpent

Telefon

38063204

Adresse

Topdalsveien 267
4658 TVEIT

I tillegg tilbyr vi

Nyhet! Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Joker Tveit

Joker Tveit – Den gode naboen Et fyldig utvalg av dagligvarer, fristende tilbud, prima service, et smittende og godt humør. Slik ønsker vi ansatte at Joker-kundene skal oppleve butikken i Tveit. Vi bestreber oss hele tiden på å være ”Den gode naboen”, som er Joker sitt valgspråk. Lokalene vi holder til i, finner du på Nygårdsletta, et par hundre meter øst for nedkjøringen til Tveit kirke. Adressen er Topdalsveien 267. Butikken ligger omtrent midtveis mellom Ryenkrysset og Boen Bruk. Vi har åpent hver dag – hele året.

Vi har varmdisk med pizzabaguetter og rykende ferske bakervarer fra egen stekeovn. Mandag til torsdag er kompedager. Torsdager også med glutenfrie komper. Friske og velduftende blomster for enhver anledning behøver ikke Tveit-folk å dra utenbygds for å skaffe seg. I tillegg har vi Post i butikk og er kommisjonær for Norsk Tipping og Rikstoto. På utsiden har butikken en platting med bord og sitteplasser. Her er gode muligheter for å slå av en prat med naboer eller kjente over en kopp kaffe både før og etter handelen. Vi har tro på at Joker Tveit kan være et treffsted for så vel barn som voksne i lokalmiljøet.

På Nygårdsletta har det vært butikk siden 1965. I 2006 ble virksomheten en del av Joker-kjeden. Nåværende medeier og butikksjef er Elisabeth Lillesvangstu. I 2013 kjøpte hun butikken sammen med Anna Terese Eretveit, som driver Joker Tinnheia. Joker Tveit har sju ansatte. I årene etter overtakelsen har vi foretatt en betydelig opprustning/ombygging som vi håper kundene setter pris på. Nytt, stort kjølerom med god eksponering av varer, nytt tak m/belysning inne, nytt kjøkken m/stekeovn, nytt ventilasjonssystem/aircondition, varmdisk, elektroniske labels på alle hyller, isolert lager og nytt tak utendørs. Vareutvalget er utvidet, nå også med mange glutenfrie produkter.

Velkommen til oss på Tveit!