Joker Træna

Åpningstider

Torsdag
10:00 - 16:30
Fredag
10:00 - 16:30
Lørdag
10:00 - 14:00
Søndag
Stengt
Mandag
10:00 - 16:30
Tirsdag
10:00 - 16:30
Onsdag
10:00 - 19:30

Tilleggstjenester

Post i Butikk

Kontakt oss

Janesvågen 6
8770 TRÆNA

Telefon

90584436

I tillegg tilbyr vi

TOO GOOD TO GO FORUNDRINGSPOSER

Er du sulten? Med Too Good To Go-appen kan du spise god mat til en god pris samtidig som du utgjør en forskjell. Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose i dag du også!

Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Vi sponser Trænafestivalen

Joker Træna er en stolt sponsor av Trænafestivalen. For mer informasjon, klikk på linken.

Hjemkjøring av varer på torsdager

Hver torsdag tilbyr vi hjemkjøring av varer til de som trenger det. Vi sender også varer til andre øyer i kommunen og bringer proviant til fiskebåter. Vi sender også varer til andre øyer i kommunen og bringer proviant til fiskebåter.

Vi holder også kveldsåpent 3 dager i uken

I tillegg til åpningstidene du ser over holder vi kveldsåpent mandag, fredag og lørdag fra 18:30–19:30.

Joker Træna

Velkommen til Joker Træna! Joker Træna Handel AS finner du rett ved siden av hurtigbåtkai og fergeleie – i landets eldste fiskevær.

Vår butikk har et bredt sortiment. Du finner alle de varene du trenger til hverdags i tillegg til apotekvarer, leker, glass- og stentøy, tekstiler, blomster, materialer, maling, jernvarer, suvenirer, fiskeredskap, propan, bensin og diesel.

Om sommeren er vi «turistkontor» hvor vi gir ut brosjyrer og informerer om alt fra båtruter til overnattingsmuligheter. Trenger du en pust i bakken kan du slå deg ned i vår koselige kaffekrok med kaffemaskin.

Butikken er en familiebedrift som ble startet opp i begynnelsen på 80-tallet av foreldrene til nåværende eiere. Det startet som en liten kiosk med 2 små rom i kjelleren til bestefaren vår. Nå har vi ca. 800 m2 stor butikk som ble utbygd og totalrenovert høsten 2009. Det er nå døtrene med samboere som driver butikken. 1. søndag i advent har vi julegrantenning for hele kommunen. Vi serverer kakao, gløgg og pepperkaker gratis til alle, og selvfølgelig kommer alltid julenissen med gratis pakker til barna. Julenissen kommer også på besøk til butikken på selve julaften.

Vi på Joker Træna ønsker deg velkommen til en hyggelig handel!