Joker Torvikbukt

Åpningstider

Søndag
Stengt
Mandag
09:00 - 21:00
Tirsdag
09:00 - 21:00
Onsdag
09:00 - 21:00
Torsdag
09:00 - 21:00
Fredag
09:00 - 21:00
Lørdag
09:00 - 20:00

Tilleggstjenester

Post i Butikk
PostNord
Tipping

Kontakt oss

Torvikvegen 5
6639 TORVIKBUKT

Telefon

71 29 37 29

I tillegg tilbyr vi

TOO GOOD TO GO FORUNDRINGSPOSER

Er du sulten? Med Too Good To Go-appen kan du spise god mat til en god pris samtidig som du utgjør en forskjell. Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose i dag du også!

Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

PostNord pakkeutlevering

Vi har også PostNord pakkeutlevering. Les mer i linken

Hjemkjøring av varer på torsdager

Hver torsdag tilbyr vi hjemkjøring av varer til de som trenger det.

Joker Torvikbukt

Velkommen til Joker Torvikbukt! Butikken ligger i vakre Torvikbukt på Nordmøre, under en times biltur fra Molde, Kristiansund og Sunndalsøra. Her får du det du trenger til din daglige handel, samt vi har apotekutsalg og salg av blomster. Vi har Post i Butikk, Tipping, Rikstoto og Bank i Butikk.

Joker butikken i Torvikbukt har i ulike utgaver eksistert i over 130 år. I løpet av disse årene har det vært mange ulike drivere, men siden 2018 er det Knut Norvald Skavnes som har drevet butikken gjennom eget aksjeselskap. Det er en viktig arbeidsplass med 1 mann og 5 damer på hel- og deltid. Tjenestene vi tilbyr gjør at butikken har god oppslutning hos lokalbefolkningen, og er også populær blant pendlere. Butikken er usedvanlig godt innarbeidet, og har en lang historie å se tilbake på siden den ble startet opp på denne tomta av Tor Nilsen Håvardsholm rundt 1887. Butikken er et samlingspunkt i bygda, og ved bordene og kaffeautomaten går praten livlig.

Hvert år arrangerer vi Jokerleikene i friidrett. Aldersgrensen er fra 0 - 100 år, og alle får premie. Overskuddet av arrangementet går i sin helhet til Right to Play. Teamet på Joker Torvikbukt ønsker deg velkommen som kunde!