Joker Torpa

Tilleggstjenester

Tipping

Våre åpningstider

Hverdager 09:00 - 19:00
Fredag 09:00 - 20:00
Lørdag 09:00 - 18:00
Søndag 12:00 - 17:00
Søndagsåpent

Telefon

61119523

Adresse

Nord-Torpvegen 681
2880 NORD-TORPA

I tillegg tilbyr vi

Nyhet! Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Nøkkeloppbevaring

Vi har nøkkeloppbevaring for utleiehytter. Ta kontakt med oss.

Joker Torpa

Velkommen til Torpa! Vi er en søndagsåpen butikk som ligger ca. tre mil fra Dokka, mot Synnfjellet. Hos oss finner du det du trenger til din daglige handel og litt til. Vi har blomster, propan, parafin, bensin og diesel.

Vi har også lokale håndverksprodukter, apotekutsalg, leker, verktøy, fiskeutstyr og salg av fiske- og jaktkort. Lokalmat er et satsingsområde i Joker, og på Torpa tilbyr vi kortreist mat som Torpapølse, laget av Joker Vest-Torpa, og Granum Gårds-is fra Etnedal.

Vi tilbyr varebestilling og skaffer for det meste det kunden etterspør. I påsken har vi utvidede åpningstider. Gjengen på Joker Torpa ønsker deg velkommen som kunde!