Joker Tingnes

Åpningstider

Søndag
Stengt
Mandag
07:00 - 21:00
Tirsdag
07:00 - 21:00
Onsdag
07:00 - 21:00
Torsdag
07:00 - 21:00
Fredag
07:00 - 21:00
Lørdag
09:00 - 20:00

Tilleggstjenester

HeltHjem
Tipping
Post i Butikk

Kontakt oss

Tingnesvegen 792
2350 NES PÅ HEDMARKEN

Telefon

62 35 32 52

I tillegg tilbyr vi

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Nyhet! Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Varelevering

Vi pakker og kjører ut varer for deg! Send oss en e-post eller ring oss for en hyggelig prat.

Tjenesten er både for privatpersoner og bedrifter, om det er barnehager, institusjoner og andre som ønsker det, ta kontakt så ordner vi det som er best for deg!

Vi kjører hovedsakelig i Ringsaker/Hamar området.

Joker Tingnes

Du finner oss ved brua over til Helgøya, midt i Tingnes sentrum. Her kan du komme med bil, båt og til fots. Vi har alt du trenger til din daglige handel og litt til. Vi prøver alltid å tilby det kundene ønsker, og vi har et spesielt godt utvalg innen øl og lokalmat. Vi setter også stor pris på dine tilbakemeldinger!

Vi tilbyr god gammeldags service, spesielt stolt er vi over å kunne tilby hjemkjøring av varer rett på døra, - din egen matkasse! Dette kan hvem som helst benytte seg av, om det er barnehager, institusjoner og andre som ønsker det, ta kontakt så ordner vi det som er best for deg!

Vi tilbyr også: Norsk Tipping, Post i Butikk, PostNord, Bank i Butikk og apotekutsalg.

Velkommen til Joker Tingnes!