Joker Suldalsosen

Tilleggstjenester

Tipping

Våre åpningstider

Hverdager 09:00 - 20:00
Lørdag 09:00 - 18:00
Søndag Stengt

Telefon

52799310

Adresse

Suldalsvegen 1617
4237 SULDALSOSEN

I tillegg tilbyr vi

Nyhet! Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Joker Suldalsosen

Velkommen til Joker Suldalsosen! Vi holder til i Rogalands største kommune, Suldal, like ved Suldalslågens begynnelse. Foruten et godt utvalg av dagligvarer har vi også rikstoto, propansalg, et utvalg av leker, jernvarer, fiskeutstyr og landbruksvarer. Vi er også Black Design-forhandler. Vi tilbyr fast varekjøring til barnehager og skoler, og ellers etter behov til private husholdninger.

Butikken ble åpnet i 1927 av Tor L. Straabø og fra 1960 var butikken drevet av Lars T. Straabø. Etter 1998 har det vært et aksjeselskap med aktive eiere som har vokst opp med butikkdrift. I dag har butikken fem faste ansatte med Tor Jarle Straabø som daglig leder. Tor Jarle og resten av gjengen her på Joker Suldalsosen ønsker deg velkommen til en hyggelig handel!