Joker Suldalsosen

Åpningstider

Onsdag
08:00 - 20:00
Torsdag
08:00 - 20:00
Fredag
08:00 - 20:00
Lørdag
08:00 - 20:00
Søndag
Stengt
Mandag
08:00 - 20:00
Tirsdag
08:00 - 20:00

Tilleggstjenester

Tipping
HeltHjem

Kontakt oss

Suldalsvegen 1617
4237 SULDALSOSEN

Telefon

52799310

I tillegg tilbyr vi

TOO GOOD TO GO FORUNDRINGSPOSER

Er du sulten? Med Too Good To Go-appen kan du spise god mat til en god pris samtidig som du utgjør en forskjell. Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose i dag du også!

Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Joker Suldalsosen

Velkommen til Joker Suldalsosen! Vi holder til i Rogalands største kommune, Suldal, like ved Suldalslågens begynnelse. Foruten et godt utvalg av dagligvarer har vi også Tipping/Rikstoto, et utvalg av Kjøkkenutstyr,Leker, Gåveartikler,Fiskeutstyr,Turkart,Real Turmat,Propan og Jord/Hageprodukter. Vi tilbyr varekjøring til barnehage/skule/aldersheim og ellers etter behov til firma/private husholdninger.

Butikken ble åpnet i 1927 av Tor L. Straabø og fra 1960 var butikken drevet av Lars T. Straabø. Etter 1998 har det vært et aksjeselskap med aktive eiere som har vokst opp med butikkdrift. I dag har butikken fem faste ansatte med Tor Jarle Straabø som daglig leder. Tor Jarle og resten av gjengen her på Joker Suldalsosen ønsker deg velkommen til en hyggelig handel!