Joker Stordal

Våre åpningstider

Hverdager 08:00 - 20:00
Lørdag 08:00 - 19:00
Søndag Stengt

Telefon

70278051

Adresse

Stordal
6250 STORDAL

I tillegg tilbyr vi

Nyhet! Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Joker Stordal

Velkommen til Joker Stordal! Foruten et godt og bredt utvalg av dagligvarer har vi også eget medisinutsalg. Vi tilbyr også lokale spesialiteter som deilige røykte fiskeprodukter fra Sunnmøre Røykeri. Butikken vår er kanskje liten av størrelse, men tar det igjen på alderen. Helt siden 1894 har det vært drevet butikk på Stordal, og Else Vinje har vært sjefen de siste 30-35 årene. Med bare én kasse kan det bli fullt i butikken, men da står skoleelever klare og hjelper deg med å pakke i poser og bære ut i bilen. Og skulle det være noen som er dårlig til beins, men likevel vil handle varene sine selv, ja, så kjører Else gladelig varene hjem for dem etterpå. Å yte best mulig service overfor kundene er viktig for oss på Joker Stordal. Vi kjører også ut varer til barnehage, skolekjøkken og SFO.

Området rundt butikken vår er preget av stor gjennomgangstrafikk, særlig på sommeren. Da er det kjekt for kundene at butikken ligger nær veien og har ekstra godt med parkeringsplasser! Vi er også opptatt av å støtte det lokale idrettsmiljøet i bygda, så vi er en av hovedsponsorene for Stordal alpint - noe som gagner både alpinistene og oss som butikk. Når du handler varer i kiosken under alpinrenn, kan du være sikker på at varene kommer fra oss på Joker Stordal. Velkommen til en koselig handel hos oss på Joker Stordal!