Joker Stonglandseidet

Åpent nå (stenger kl 20:00)

Tilleggstjenester

Post i butikk
Tipping

Våre åpningstider

Hverdager 10:00 - 20:00
Lørdag 10:00 - 16:00
Søndag Stengt

Telefon

40605262

Adresse

Skrolsvikveien 7
9392 STONGLANDSEIDET

I tillegg tilbyr vi

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Joker Stonglandseidet

Velkommen til Joker Stonglandseidet! Vi holder til sentralt i bygda rett ved Riksvei 860 og er den eneste butikken på Stonglandseidet.

I tillegg til et godt utvalg av dagligvarer har vi døgnåpen BEST bensin- og dieselpumper med kortautomat, salg av blomster, fiskeutstyr, gass til campingvogner og bobiler, samt olje og smøremidler til båt og bil.

Vi tar imot telefonbestillinger av varer som skal hentes, samt vi også bringer ved behov. Vi har ingen fast vareutkjøring.

Joker Stonglandseidet er en heleid familiebedrift og butikken har vært i drift siden 16. april 1980. Vi er totalt 6 hel- og deltidsansatte og er en super gjeng! Vi er opptatt av integrering og engasjerer oss i lokalsamfunnet. I den forbindelse har vi flere asylsøkere og flyktninger i språkopplæring som jobber hos oss noen timer pr uke. Vi samarbeider også med skolen og har elever utplassert hele året i praksisopplæring. Vi har kraftig brøyteutstyr og vi hjelper gjerne hytteeierne i området med snørydding i påsken. Ring oss noen dager i forkant – og parkeringsplass og vei er brøytet til dere ankommer hytta.

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig handel her på Joker Stonglandseidet!