Joker Stadlandet

Åpningstider

Tirsdag
09:00 - 18:00
Onsdag
09:00 - 18:00
Torsdag
09:00 - 18:00
Fredag
09:00 - 18:00
Lørdag
09:00 - 18:00
Søndag
Stengt
Mandag
09:00 - 18:00

Tilleggstjenester

DHL

Kontakt oss

Refsnes
6750 STADLANDET

Telefon

57859915

I tillegg tilbyr vi

TOO GOOD TO GO FORUNDRINGSPOSER

Er du sulten? Med Too Good To Go-appen kan du spise god mat til en god pris samtidig som du utgjør en forskjell. Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose i dag du også!

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som di gjør gode kjøp. Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store

Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Joker Stadlandet

Velkommen til Joker Stadlandet! Vi ligger på Refsnes, og i tillegg til å være en lokalbutikk for bygdene omkring, betjener vi også surfere. Hos oss finner du alt det du trenger til din daglige handel. Vi har trådløst internett og salg av bensin og diesel. I tillegg tilbyr vi apotekutsalg, salg av sengetøy, diverse gaveartikler med mer. Vi får mye skryt for personale og hjelper gjerne til med å pakke ned varene og bære de ut i bilen. Butikken ble bygget som en landhandel i 1978 av Per Hoddevik. Samme året begynte nåværende eier Anne Liv Ervik å jobbe i butikken. Hun tok over 1997 og eier butikken sammen med Ervik Havfiske. Det har skjedd mye siden 1978 og butikken har hatt mange fornyelser. En stor del av omsetningen vår kommer fra Ervik Havfiske, Norges største havgående linflåte, med 14 båter som hver har et mannskap på 12, og som provianterer før de reiser ut på havet. Båtansvarlig er Anne Liv sin søster Tone. På sommeren har vi ofte markeder hvor lokalbefolkningen kan selge ting og man kan få kjøpt god thaimat på utsiden av butikken. Velkommen til oss på Joker Stadlandet!