Joker Skaland

Åpent nå (stenger kl 20:00)

Åpningstider

Torsdag
10:00 - 20:00
Fredag
10:00 - 20:00
Lørdag
10:00 - 16:00
Søndag
Stengt
Mandag
10:00 - 20:00
Tirsdag (30. April)
10:00 - 20:00
Onsdag (1. mai)
Stengt

Spesielle åpningstider

08. mai. Onsdag
10:00 - 20:00
09. mai. Kristi himmelfart
Stengt
16. mai. Torsdag
10:00 - 20:00
17. mai. 17. mai
Stengt
18. mai. Pinseaften
10:00 - 16:00
19. mai. 1. pinsedag
Stengt
20. mai. 2. pinsedag
Stengt

Tilleggstjenester

PostNord
Tipping
Post i Butikk

Kontakt oss

Bergsfjordveien 1784
9385 SKALAND

Telefon

77 85 84 00

I tillegg tilbyr vi

TOO GOOD TO GO FORUNDRINGSPOSER

Er du sulten? Med Too Good To Go-appen kan du spise god mat til en god pris samtidig som du utgjør en forskjell. Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose i dag du også!

Throw No more - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Joker Skaland

Velkommen til Joker Skaland! Vi ligger i sentrum av bygda Skaland på yttersida av Senja.

Foruten dagligvarer har vi også medisinutsalg, salg av bensin og diesel samt noe bilrekvisita. Butikken er også forhandler av propan. Vi selger nystekt pizza med tilbehør og innpakning beregnet på å ta med seg hjem. Butikken har ikke fast vareutkjøring, men er behjelpelig med transport til kunder som har behov for det. Vi tilrettelegger også for kunder med behov for varebestilling og utkjøring. Vi har alltid en varm kopp kaffe å by på, og hver fredag spanderer vi nystekte vafler eller noe annet godt til kaffen. Butikken ble bygd i 1975 av kompanjongene Johannes Eriksen og Håvard Lysberg, og ble drevet som en landhandel under firmanavnet Skaland Handel. Senere overtok Skaland Matsenter butikken, med Elin og Johnny Johansen som eiere og drivere. Firma Alfr. Hermannsen flyttet sin butikk fra nabobygda Steinfjord på 80-tallet og overtok butikken på Skaland. Asbjørn Hermannsen eide og drev denne som nærmatbutikk og senere Joker-butikk fram til 1. januar 2009, da han solgte Joker Skaland og eiendommen til det nystifta selskapet Skaland Dagligvare AS. Det er Sissel Grande og Morten Eriksen som nå er eiere. Første lørdag i advent arrangerer vi julegrantenning i samarbeid med lokale lag og foreninger. Og siste helg før jul tennes det bål og vi serverer gløgg utenfor butikken. Vi lager overraskelser for kundene med bl.a. julekalender og andre konkurranser med premier. Vi støtter lag og foreninger i bygda med bl.a. premier, utstyr og andre økonomiske bidrag i forbindelse med ulike arrangement og tiltak.

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig handel her på Joker Skaland!