Joker Sirevåg

Åpent nå (stenger kl 17:00)

Åpningstider

Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 18:00
Fredag
09:00 - 18:00
Lørdag
09:00 - 15:00
Søndag
Stengt
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00

Tilleggstjenester

HeltHjem
PostNord
Post i Butikk

Kontakt oss

Vågen 27
4364 SIREVÅG

Telefon

51 43 81 06

I tillegg tilbyr vi

TOO GOOD TO GO FORUNDRINGSPOSER

Er du sulten? Med Too Good To Go-appen kan du spise god mat til en god pris samtidig som du utgjør en forskjell. Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose i dag du også!

Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Joker Sirevåg

Velkommen til oss på Joker Sirevåg! Vi holder til helt sør i Hå kommune på Jæren. I tillegg til et godt utvalg av de varene du trenger til hverdags, kan vi også tilby reseptfrie legemidler og utlevering av legemidler på resept. Vi har også litt jernvarer, leker, gaver og blomster. Sirevåg er kjent for sine gode reker, så hver fredag og lørdag selger vi ferske reker og kreps (værforbehold). Dessuten leverer vi proviant til båter som er innom Sirevåg havn. Varer kjører vi ut til barnehager, bedrifter og enkeltmennesker alt etter behov. Butikken ble startet av Gunvald Svanes i 1926 og senere tok sønnen Sigmund over. De 30 siste årene har butikken blitt drevet av barnebarnet Berit og mannen Karstein. Vi er en blid og hyggelig gjeng som jobber her og hjelper til med det meste. Vi ønsker deg velkommen som kunde hos Joker Sirevåg.